Sidepicture_R-D_3 sidepicture_electric_mobile
Career

Bli en del av vårt snabbväxande företag!

Är du INFICONS nya Servicetekniker till vår produktion i Mariehamn. Vi söker dig som vill ha ett utmanande arbete med spännande tillverkningsprocesser. Våra produkter genomgår många komplexa och egenutvecklade processteg i vakuum och höga temperaturer. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ som en del av vår produktionssupport.

Location
Mariehamn
Job type
Heltid

DIN ROLL

I rollen som Servicetekniker kommer du att vara en del av ett Team som sköter underhållet av våra produktionsmaskiner och som tar i bruk ny utrustning fortlöpande. Som en del av vår produktionssupport kommer du att få intern skolning så att du kan ge service till stora delar av vår högteknologiska produktion.

ARBETSUPPGIFTER

I arbetet ingår underhåll av maskiner och fastighet, delta i projekt för att köpa in och driftsätta ny utrustning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att felsöka och praktiskt reparera mekanisk och elektrisk / elektronisk utrustning. Du rapporterar till Teamledaren som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER

  • Erfarenhet av att felsöka och praktiskt reparera mekanisk och/eller elektrisk/elektronisk utrustning.
  •  Kunskap om el & automation
  • God kommunikations- och samarbetsförmåga
  • Strukturerat arbetssätt, noggrann och bekväm med att dokumentera
  •  Vilja att lära sig nya saker
  • Kunskaper i engelska i tal och i skrift

VAD HAR VI ATT ERBJUDA

Vi strävar till ett långsiktigt och hållbart företagande och vi bryr oss om våra anställda och vår miljö.

  • Vi har flexibla arbetstider för att göra vardagslivet lättare för våra anställda.
  • Vi har generösa villkor för friskvård, gratis sjukvård etc.
  • Vi har en gedigen introduktion och internskolning för alla våra nyanställda
  • Vi har en företagskultur där vi värdesätter vår personal som vår största tillgång och där vi strävar till att göra arbetsmiljön rolig, utmanande, positiv och inkluderade.

För mer information kontakta Chef Produktionssupport Mattias Sjöstrand tel. +358-18-526 880 eller e-mail mattias.sjoestrand@inficon.com

INFICON AG

är en internationell koncern med huvudkontoret beläget i Schweiz med drygt 1600 anställda. Koncernen är en ledande tillverkare av vakuuminstrumentering. Företaget på Åland, INFICON Aaland Ab med 103 anställda, är koncernens kompetenscenter för utveckling och tillverkning av keramiska vakuumgivare. Produktionssupportavdelningen består f.n. av 8 personer och arbetsspråket är svenska. Avdelningen har som uppgift att stödja produktionen med installation, service och underhåll av produktionsmaskiner.

Intresserad?

Sista ansökningsdag: Söndagen den 19/11 2023. 

 

Skicka gärna ansökan tidigare eftersom granskning sker fortlöpande. Ansökningshandlingar mottages via e-post.

We require your consent for video content
More Information